Privacy Verklaring Ambiance Healthcare B.V.

Ambiance Healthcare B.V.

 

Ambiance Healthcare B.V., gevestigd aan Industrieweg 19, 8444 AS HEERENVEEN, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.ambiancehealthcare.com

Industrieweg 19

8444 AS HEERENVEEN

+31513636100

 

  1. Opgelder is de Functionaris Gegevensbescherming van Ambiance Healthcare B.V. Hij / zij is te bereiken via h.opgelder@ambiancehealthcare.com

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ambiance Healthcare B.V. realiseert u van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Massage vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Emailadres

- IP-adres

- Locatiegegevens

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en type apparaat

Bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Op onze website en / of service is het web van website bezoekers jonger dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders aan hun online activiteiten te laten berichten. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@ambiancehealthcare.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grond wij wij verwerken

Ambiance Healthcare BV heeft uw persoonlijke gegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- U kunt bellen van e-mailen zoals het nodig heeft voor onze diensten aan de kanunniken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Ambiance Healthcare B.V. analyseert uw gedragscode om de website te versterken en het aanbod van producten en diensten af ​​te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ambiance Healthcare B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen gaande zaken kan (kan) veroorzaken hebben voor personen. Het gaat hier om computersystemen van -systemen, zonder dat daar een mens (Van medewerker Healthcare B.V.). Ambiance Healthcare BV maakt hier geen gebruik van.

Hoe lang we ook bewaren

Ambiance Healthcare B.V. bewaart uw persoonlijke gegevens niet. Wij stellen de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 Persoonsgegevens: Bewaartermijn: Reden:

 Naam 5 jaar Verwerking betaling / verzending

Adres 5 jaar Verwerking betaling / verzending

Woonplaats 5 jaar Verwerking betaling / verzending

Factuuradres 5 jaar Verwerking betaling / verzending

Delen van persoonsgegevens met derden

Ambiance Healthcare B.V. is uitsluitend voor de uitvoering van een uitvoering van een officiële organisatie.

Cookies, ofwed technieken, die wij gebruiken

Ambiance Healthcare B.V. gebruikte functionele, analytische en tracking-cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat in het browser van uw computer wordt opgeslagen. Ambiance Healthcare B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorg ervoor dat de website naar aantallen werkt en dat uw voorkeuzen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te laten optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en aanbiedingen kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u geïnformeerd over deze cookies en vergunningen gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich hier aanmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te daten dat geen cookies meer opslaat. Verder dat u uw leven wordt opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Heeft u het recht op uw gegevens toestemming voor de gegevensverwerking in de behandeling tegen uw verwerking door Ambiance Healthcare BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat is dat dat kan in een computerbestand naar u van een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U vraagt ​​een verzoek om inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw gegevens van vraagt ​​tot intrekking van uw toestemmingen van uw gegevens naar: info@ambiancehealthcare.com

Ambiance Healthcare B.V. wil u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht te hebben bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ambiance Healthcare B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serie en neemt deel aan de vergadering, verlies, bescherming, onbeschoftbaarheid en ongeoorloofde aanpassing tegen te gaan. Als u de informatie heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn neem dan contact op met onze klantenservice via info@ambiancehealthcare.com

Get in touch

Need more information about our products? In that case,