Over Ambiance Healthcare

Ambiance Healthcare is een professionele partner voor de gezondheidszorg, opgericht in 2008 en gevestigd in Houten.

Maak kennis met Ambiance Healthcare, een toonaangevend bedrijf voor de gezondheidszorg dat gespecialiseerd is in de levering van medische hulpmiddelen, meubilair en diagnostisch apparatuur aan ziekenhuizen en klinieken.

Het dynamische team van Ambiance Healthcare is uitgegroeid tot een vertrouwde partner in de gezondheidszorg, die producten van topkwaliteit en betrouwbare service levert aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Europa. Met hun gecombineerde expertise en niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid, zorgt dit bedrijf ervoor dat ziekenhuizen en klinieken toegang hebben tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medische technologie, waardoor ze superieure patiëntenzorg kunnen leveren. Ambiance Healthcare’s toewijding aan efficiëntie, integriteit en klanttevredenheid heeft hen gepositioneerd als een toonaangevende leverancier in de markt voor gezondheidszorgbenodigdheden, die zorgprofessionals ondersteunt in hun missie om hoog kwalitatieve zorg te leveren.

Ambiance Healthcare ondersteund inkoop afdelingen in het gehele inkooptraject met (alternatieve) producten, diensten en oplossingen op maat.

Neem contact op met Ron van Gulijk of Vincent Roosen voor al uw vragen.

Heeft u nog vragen?